Tiramisu kedidilli yaparken en çok merak ettiğim nokta, bisküvilerin kahveyle ıslatılma süreci. Bisküvileri kahveye daldırırken ne kadar süre bekletmemiz gerektiği çok önemli değil mi? Ayrıca, mascarpone peynirini bulamazsak gerçekten labne peyniri iyi bir alternatif mi olur, yoksa tat çok mu farklılaşır? Bunların yanı sıra, tiramisu'nun üzerine kakao tozu serpmek dışında başka ne tür süslemeler yapmayı önerirsiniz?
Tiramisu kedidilli yaparken en çok merak ettiğim nokta, bisküvilerin kahveyle ıslatılma süreci. Bisküvileri kahveye daldırırken ne kadar süre bekletmemiz gerektiği çok önemli değil mi? Ayrıca, mascarpone peynirini bulamazsak gerçekten labne peyniri iyi bir alternatif mi olur, yoksa tat çok mu farklılaşır? Bunların yanı sıra, tiramisu'nun üzerine kakao tozu serpmek dışında başka ne tür süslemeler yapmayı önerirsiniz?
Cevap yaz